There was an error in this gadget

Friday, 15 July 2011

PIALA...HAMPER...BATCH...SHC...

haluu..... Agak lame jugak tak jengah blog ni...agak2 ade sawang x ek...hehehe... Juz nak share ape yg blaku hari ni..di tempat kerja... Ade perasmian SAFETY AWARENESS CAMPAIGN.. as a committee msti la kne involve dlm acara ni... salah satunya..kne b'kawad..wawaaaa... lame sudah tak berkawat..but juz simple2 je... Bukan mcm mse KOMANDER KESATRIA UITM dulu...

Kt sini juz nak share gambar2 ape yg aku dpt hari ni...ngeh ngeh ngeh...


(Ni batch untuk SAFETY & HEALTH COMMITTEE)




(NI PIALA SAGUHATI TOP 8 UNTUK PERTANDINAGN SLOGAN)




(HAMPER UNTUK TOP 8)

Yang sedihnye..name ku tidak t'panggil untuk hambik piala & hamper t'sebut... rupenye tetinggal... tak dpt la naik pentas..huhu...

k la..lain kali nk placing pic mse posing2 pulak.. Lmbt ckit sebab kat camera org lain... DAAAAAAAAAAA....