There was an error in this gadget

Friday, 26 August 2011

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA


Hari ni hari last bekerja... Pakai baju pon baju raya. Semanagt raya.. Kepada abah, En. Mohd Kasnan, & mak Pn. Siti Patimah, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN. Kakak, Hasnah Liza dan suami Mohd Hazril serta anak sedare Muhammad Amir Hakin & Hani Nureena semoga selamat perjalanan pulang ke Perak. Raya ke2 hati2 balik ke Johor. Kepada anagh, Mohd Najib & kakak ipar Nik Nur Azzah serta anak saudara Nur Aisyah, semoga selamat perjalanan pulang ke Johor. Adik2, Mohd Nasrudin balik umah cepat sikit,cat rumah, Mohamad Norazam hati2 balik dari Seremban. Naik motor ikut jln yg betol, Mohd Norarifin pula..selamat study sambil menyambut hari raya. Lepas raya ada trial SPM. DAn tidk lupa pada yang tersayang.. Mohd Norain.. Hati2 memandu pulang...inagt lah orang yang tersayang..

Lagi 1 jam nak balik..mlm ni kne buat kuih raya... SELAMAT HARI RAYA semua...cuti seminggu..sonoknye..raye sakan...da....



Wednesday, 24 August 2011

PENGHUJUNG RAMADHAN

Assalamualaikum... sudah lama aku tidak mencoretkan sesuatu di blog ki ini... agak busy di bulan puasa ini. Pertama kali aku berniaga kuih raya.. Walaupun dalam kuntiti yang tidak banyak, tapi aku puas.. Kadang2 down sebab takut tak sempat siapkan tempahan.. Tapi dengan bantuan EMAk tersyang, yg sanggup teman aku setiap mlm sampai ke pagi..sampai tidur di dapur sebab takut tak bangun sahur. Terima kasih mak..love you...

Lagi 4 hari, insyaAllah seluruh umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri.Adakah ini Ramadhan terakhir kita? Hanya Allah saja yang tahu. Bila cakap pasal ramadhan terakhir, teringat cerita RAMADHAN TERAKHIR kt tv3. Hari ni last episod. Memang mengusik jiwa cerita tu..penuh denagn pengajaran..